IMG_7404Dato for Smølatellingen er satt til 13. og 14. februar 2010. Det bør være penger nok til å arrangere turen med overnatting for de som ønsker dette. Trenger tilbakemeldinger på hvem som kan denne helga og om hvem som ønsker overnatting. Spre gjerne infoen om tellingen til andre fuglefolk !

Bruk kommentarfeltet under artikkelen for å gi tilbakemeldinger. (PS Du må være bruker og være innlogget for å legge til kommentarer) Evt. send inn dine tilbakemeldinger på adressen: steinar@nettstudio.no

Rorbu på Smøla Havfiskesenter er reservert, og vi kan se an været frem til fredag før vi bestiller. Det kaller vi service!!

Mannskap på lørdag: Kjell Olav Bøklepp, Emil Endreseth, Geir Gaarder, Arnstein Gjeldnes, Jarle Gjeldnes, Øyvind Gjeldnes, Jørn R. Gustad, Tore Hals, Steinar Melby, Ketil Valde, Tor Ålbu og Øystein Ålbu. Dette ble jo en hel gjeng, og med supre meldinger ligger det an til at gjengen tar hele Smøla i en jafs på lørdag. Foreløpig er det Kjell Olav, Jørn og Steinar som har meldt overnatting til søndag.

  • Avreise fra Seivika kl 07.15
  • Avreise fra Sandvika kl 08.15

Smøla Havfiskesenter finner du her, og du kan evt. se mer info om stedet på http://www.hav-fiske.com/


Vis større kart