NOFMR.NO er oppgradert til ny webversjon og har fått et litt mer moderne og forhåpentligvis bedre grensesnitt. Vi er ikke helt ferdige ennå, men det er mulig for brukere å legge inn forumartikler og bilder. Administratorer kan bruke administrasjonsgrensesnittet til å poste artikler.

 

Galleriet er ikke helt ferdig ennå. Dvs. at det funker som det skal med å legge inn nye bilder, men det er en del gamle bilder fra tidligere versjon hvor beskrivelser, titler, eierskap og kommentarer må fikses på før de blir synlige i galleriene. Her håper jeg på snarlig hjelp fra flere administratorer. Omtrent halvparten av de tidligere bildene er importert og gjort tilgjengelig i det nye galleriet.

Legg også merke til at en god del bilder har spørsmålet "Hvem eier dette bildet ?" hvor vi håper på så mange tilbakemeldinger som mulig for å kunne delegere riktig eierskap. Vi kommer tilbake til dette når alle tidligere bilder er gjort tilgjengelige og når vi har en full oversikt over dette. Andre administratorer som vet hvilke bilder som tilhører hvem oppfordres til å gå inn å endre eierskapet og fjerne spørsmålet i beskrivelsen.

Det gamle nettstedet blir liggende oppe på adressen http://arkiv.nofmr.no inntil vi er sikre på at all ønskelig info er implementert i det nye. Jeg antar at 1.1.2010 skal være et realistisk mål for dette.

Menyen i toppen linker til all informasjon som tidliger (nesten..., kart kommer) mens den parallelle menyen til høyre ikke spiller helt på lag ennå. Jeg ønsker begge disse vist, da den til høyre er mer praktisk i forhold til visning7editering fra PDA/Mobil. Akkurat denne er en av de mer prioriterte tilpasningsoppgavene.

Det er av praktiske og datatekniske grunner vi åpner de nye sidene før alt er klart, men "infomotorene" er fullt operative og vi prioriterer at siden er operativ innenfor disse områdene.

Håper det faller i smak så langt ;)

Hilsen Steinar M