NOF MR arrangerer smølatelling og sosialt samvær helgen 1.-2. mars. Det vil bli overnatting på Rødvingbrygga på Veidholmen. Vi setter som øvre grense 14 overnattere, og bindende påmelding skjer i kommentarfeltet på denne artikkelen. Kostnader til overnatting og mest mulig av reiseutgiftene blir dekket av foreningen. 

Overnattingsstedet blir Rødvingbrygga på Veidholmen. Hytten(e) er bestilt, og består av sju sengeplasser (i hver del) og fine oppholdsrom. Her trenger du ikke ta med sovepose, og utleier stiller med dyne/pute/m trekk, samt foretar utvask. Vi lager en felles middag på lørdagskvelden, en kulinarisk gryterett med Jørn og Steinar som kokkelag (med Øyvind som en klar 1. reserve).

Det har de siste dagene blitt gjort fremstøt mot de antatt aktive i miljøet, og om du ikke har mottatt slik forespørsel er du velkommen til å bli med på laget. Oppgi i så fall om du ønsker/kan/vil stille med bil.

Kart og opplegg for lørdagen blir gjennomgått og utdelt på ferga utover til Smøla på lørdags morgen. Det blir samlet avgang kl 08.15 fra Sandvika i Aure til Edøya. Det betyr at nærmeste korresponderende ferge fra Seivika er kl 07.15 og ev fra Hennset kl 07.05.

Vi tar sikte på å gjøre ferdig de fleste sonene på lørdag. På søndagen tar vi de naturlige "hjemveis-sonene" og besøker ev interessante observasjoner som ble gjort på lørdag.